AppliTalent

AppliTalent

El projecte:

Quan l'empresa APPLITALENT va plantejar a WALÀXIA la idea d’un nou projecte centrat en crear una solució de RRHH que no existia fins al moment, integral i automatitzada per a la gestió del talent de plantilles de grans empreses, va sorgir una oportunitat única per convertir-nos en el seu partner tecnològic.

Aquest innovador projecte parteix d’aquelles mancances laborals crucials que impedeixen una bona gestió dels processos d'onboarding, upskilling i reskilling dins l’empresa. Amb l'objectiu d'oferir una eina que facilités l’aprenentatge i la comunicació entre l’empleat i l’empresa, vam crear una aplicació web per a dispositius mòbils, àgil i potent, que permetés un input d’informació i resultats sense importar el nombre d’usuaris ni la seva ubicació geogràfica, per a la posterior anàlisi del rendiment en un backend intel·ligent adaptat als objectius i KPIs de l’empresa client.

Aquesta potent solució es converteix així en una eina poderosa per a les empreses que busquen transformar la gestió del talent de les seves plantilles laborals, des del compliment de les competències bàsiques fins al desenvolupament de programes d’alt rendiment. Una solució clau en mà amb un alt grau de personalització, en la qual continuem innovant amb noves aplicacions, integració d’IA, creació d’espais virtuals i altres innovacions que permetran a APPLITALENT continuar sent la solució més competitiva del mercat.

En resum, un projecte de futur en el qual WALÀXIA forma part com a soci tecnològic i al qual us convidem a conèixer de primera mà de la mà del nostre client APPLITALENT.

Tecnologies:
Javascript, PHP, HTML5, CSS3, Codeigniter, PWA, Linux

URL del projecte:
https://app.applitalent.com

AppliTalent AppliTalent AppliTalent