Akrovalis B2B

Akrovalis B2B

El projecte:

Quan Akrovalis, una empresa reconeguda a la venda majorista i minorista d'accessoris per a bicicletes, ens va confiar la creació d'un comerç B2B a través del seu CMS preferit, WordPress, ens vam enfrontar al desafiament de desenvolupar una solució eficient i versàtil. El nostre objectiu era crear un entorn que permetés la fàcil acumulació de productes, com ara les innovadores rodes Tannus, les atractives ulleres Pit Viper o els sistemes de fre segur Outbraker, utilitzant vistes en forma de taules per facilitar l'accés i la gestió massiva d'inventari.

L'enfocament sobre aquestes vistes en forma de taules es va revelar com l'estratègia més efectiva per optimitzar la visualització i la manipulació dels productes, brindant una experiència intuïtiva i pràctica tant per a Akrovalis com per als clients B2B. Aquesta metodologia va permetre una navegació senzilla i eficient, agilitzant el procés de compra i facilitant la interacció amb els articles disponibles.

És important destacar que Akrovalis és un soci de llarga durada, que ha confiat en el nostre equip des dels inicis. A més de la implementació d'aquest comerç B2B, hem brindat suport continu en el manteniment dels seus llocs web satèl·lits, assegurant que les plataformes digitals estiguin sempre operatives i actualitzades. Aquesta relació de col·laboració ha permès enfortir els nostres llaços i comprendre a fons les necessitats específiques del negoci.

Si el vostre negoci requereix una solució web que marqui la diferència i s'adapti a les vostres necessitats específiques, podeu comptar amb Walaxia. Estem compromesos a oferir solucions noves que impulsin l'èxit i el creixement de la teva empresa al competitiu món digital.

Tecnologies:
Javascript, PHP, CSS3, wordpress, MySQL

URL del projecte:
https://www.akrovalis.com/

Akrovalis B2B Akrovalis B2B Akrovalis B2B Akrovalis B2B