AppliTalent

AppliTalent

El projecte:

Quan l'equip d'Enigmas Tour va plantejar a Walaxia la idea d'emprendre un nou projecte centrat a ePills o microformacions gamificades destinades a empreses, va sorgir una oportunitat única. Aquest innovador projecte aborda temàtiques laborals crucials, com ara el benestar, la política empresarial, les habilitats toves, la igualtat i la sostenibilitat. Amb l'objectiu d'oferir una formació efectiva i envolupant, creem una aplicació web per a dispositius mòbils que es basa en alguns dels jocs de la reconeguda aplicació Enigmas Tour, expandint-los de manera que proporcionin una experiència d'aprenentatge gamificada.

Aquesta nova aplicació es converteix en una eina poderosa per a les empreses que busqueu potenciar les competències del vostre equip. En col·laboració amb ApplyTalent, podràs aprofitar la seva aplicació principal o fins i tot personalitzar la teva pròpia aplicació amb la imatge adaptada a la identitat única de la teva empresa. No hi ha límits per a l'adaptabilitat i la flexibilitat que oferim. El teu equip es podrà submergir en un entorn d'aprenentatge interactiu, abordant de manera lúdica i efectiva els aspectes clau del desenvolupament professional.

En optar per aquestes microformacions gamificades, la teva empresa estarà a l'avantguarda de la capacitació innovadora. Des del benestar fins a la sostenibilitat, ofereix un enfocament integral que enfortirà les habilitats i els coneixements essencials per a l'èxit en l'entorn laboral actual. No dubteu a posar-vos en contacte amb l'equip d'ApplyTalent per explorar com poden personalitzar aquesta experiència educativa única segons les necessitats específiques de la vostra empresa. Som aquí per impulsar el creixement i el rendiment del teu equip a través de la gamificació intel·ligent i eficaç.

Tecnologies:
Javascript, PHP, HTML5, CSS3, Codeigniter

URL del projecte:
https://app.applitalent.com

AppliTalent AppliTalent AppliTalent