Bones Pràctiques

Bones Pràctiques

El projecte:

La col·laboració fructífera entre l'Associació Catalana d'Universitats Publiques (ACUP) i Walaxia va sorgir un projecte en conjunt amb la Secretaria d'Universitats i Investigació de la Generalitat de Catalunya. Aquest nou projecte té com a objectiu principal la recopilació exhaustiva de les millors pràctiques en innovació docent provinents de les vuit destacades universitats públiques catalanes.

Walaxia s'ha compromès amb aquest desafiament, seguint els requisits específics del client. Utilitzant el CMS WordPress com a plataforma base, s'ha adaptat per reflectir l'estil i l'estructura d'una versió anterior del lloc web. Tot i això, s'ha aconseguit integrar aquest disseny al CMS preferit per les universitats participants. Aquest enfocament ha implicat un desenvolupament pràcticament des de zero, brindant la flexibilitat necessària per albergar els continguts especialitzats requerits pel projecte. Aquesta metodologia de treball és característica de Walaxia, on ens especialitzem a adaptar-nos a les necessitats de cada client i projecte.

Si cerqueu un aliat digital per a projectes educatius d'envergadura, Walaxia es presenta com l'elecció idònia. La nostra experiència en la implementació de plataformes tecnològiques, la flexibilitat en el desenvolupament de contingut i la capacitat per adaptar-nos a diferents entorns digitals ens converteixen en un soci fiable i eficaç per a la materialització de projectes acadèmics ambiciosos.

Sempre compromesos amb l'excel·lència i l'adaptació a les necessitats específiques, Walaxia es posiciona com l'opció ideal per a aquells que busquen potenciar els projectes educatius a través de solucions digitals efectives i personalitzades.

Tecnologies:
Javascript, PHP, HTML5, CSS3, wordpress, MySQL

URL del projecte:
https://bonespractiques.acup.cat/

Bones Pràctiques Bones Pràctiques Bones Pràctiques