Calculadora J3B3

Calculadora J3B3

El projecte:

A la recerca de comprendre l'impacte econòmic de fires, esdeveniments massius i altres activitats locals, l'economista Jordi Bacaria de J3B3 va proposar una solució innovadora: una calculadora dissenyada per avaluar aquest efecte als comerços locals. Aquesta iniciativa es va gestar en col·laboració amb Gerard Casero, l'equip de Walaxia i l'expert coneixement de J3B3 a nivell econòmic.

La calculadora ideada per aquest grup ha ressonat en diversos àmbits, atraient l'atenció d'ajuntaments i entitats públiques especialitzades en l'impuls i la regulació d'aquest sector. El seu èxit s'ha evidenciat en la seva capacitat per proporcionar mesures precises i pràctiques de l'impacte econòmic d'esdeveniments, brindant així una eina valuosa per a la presa de decisions.

Et preguntes com mesurar l'impacte d'un esdeveniment que planeges organitzar a la teva ciutat? No dubtis en contactar amb Jordi i l'equip de J3B3, que estaran encantats de compartir la seva experiència i posar a la teva disposició aquesta calculadora innovadora.

A més, si estàs a la recerca d'una solució tècnica per a la teva idea, Walaxia és aquí per ajudar-te. El nostre equip està compromès a oferir solucions tècniques eficients que potenciïn els teus projectes i donin vida a les teves idees.

Tecnologies:
Javascript, PHP, HTML5, CSS3, Codeigniter

URL del projecte:
https://calculadora.j3b3.com/

Calculadora J3B3 Calculadora J3B3