Enigmas tour

Enigmas tour

El projecte:

Quan Enigmas Tour ens va plantejar la idea de desenvolupar un joc d'enigmes en forma d'aplicació web per explorar ciutats, el dissenyador Gerard Casero i Walaxia vam trobar aquesta proposta summament atractiva per al turisme. Aquesta emocionant aventura no només ha enriquit l'aplicació principal d'Enigmas Tour, sinó que també ha donat lloc a l'expansió de diverses plataformes web associades. Aquestes noves aplicacions webs, progressivament implementades per ajuntaments, consorcis, museus i altres actors clau al turisme local, han contribuït notablement al creixement i desenvolupament del sector.

Si esteu interessats en crear una aplicació per a la vostra localitat, ciutat o museu, us animem a contactar amb l'equip d'Enigmas Tour. Estan disposades a col·laborar en la creació d'experiències úniques que atreguin turistes i promoguin l'encant de cada lloc.

Feu el següent pas cap a la innovació en turisme i experiències interactives! Contacti'ns per explorar les infinites possibilitats que ofereixen les nostres aplicacions i descobreixi com podem treure la seva visió a la realitat.

Tecnologies:
Javascript, PHP, Codeigniter

URL del projecte:
https://app.enigmastour.com/

Enigmas tour Enigmas tour Enigmas tour