Escola Nàutica el Masnou

Escola Nàutica el Masnou

El projecte:

Quan l'Escola Nàutica el Masnou, contacte amb Walaxia, buscava integrar els seus webs de cursos esportius i professionals. Amb WordPress com a CMS i el desafiament de connectar amb Nauta, es va obrir una oportunitat única. En col·laboració amb el programador Samuel Chicon, desenvolupem un nou connector, semblant a l'implementat amb Imis. Aquesta vegada, específicament dissenyat per sincronitzar cursos i pràctiques a través de WooCommerce de forma gairebé automàtica a WordPress.

La particularitat d'aquest connector rau en proporcionar una sincronització fluida entre la plataforma de gestió de formació marítima, Nauta, i el lloc web de l'Escola Nàutica el Masnou. Això simplifica l'administració i ofereix als usuaris una experiència més integrada en accedir a la inscripció dels cursos i les pràctiques, tot sota l'entorn familiar de WordPress.

Si tens una escola naùtica i estàs interessat en aquesta solució d'integració per connectar Nauta amb la teva pàgina web a WordPress, no dubtis a contactar amb Walaxia! Estarem encantats de proporcionar-vos més detalls sobre com aquesta solució pot millorar l'eficiència i l'experiència dels vostres usuaris en gestionar cursos i pràctiques marítimes.

Facilitem una connexió sòlida i efectiva entre Nauta i la teva plataforma WordPress, permetent concentrar-te en oferir una experiència d'aprenentatge excepcional. Contacta'ns ara i descobreix com podem portar la teva escola naviliera al següent nivell amb aquesta solució d'integració única!

Tecnologies:
Javascript, PHP, CSS3, Nauta, wordpress, Woocommerce

URL del projecte:
https://www.enmasnou.com/

Escola Nàutica el Masnou Escola Nàutica el Masnou Escola Nàutica el Masnou