Frankfurt Parera

Frankfurt Parera

El projecte:

Frankfurt Parera va contactar el nostre equip per desenvolupar una PWA que optimitzés les seves operacions a diverses seus. En col·laboració amb el dissenyador Gerard Casero, creem una aplicació que va simplificar la compra, permetent noves comandes i la repetició de compres anteriors de manera intuïtiva.

A més, la cadena requeria una segona app Android per gestionar comandes i analitzar vendes. La nostra solució va complir aquests requisits i va oferir una experiència fluida tant per a clients com per a l'equip intern.

La plataforma desenvolupada no només va millorar l'experiència del client en permetre comandes ràpides i eficients des de dispositius mòbils, sinó que també va agilitar les operacions internes de Frankfurt Parera. Aquesta segona app Android que permet la recepció immediata de comandes i l'anàlisi en temps real del rendiment de vendes, brindant a la cadena eines per a decisions estratègiques informades i millores contínues.

La nostra solució integral ha estat clau per optimitzar les operacions de Frankfurt Parera, proporcionant una experiència de compra intuïtiva i una eina poderosa per al vostre equip intern. Ens enorgulleix haver enfortit la seva posició a la indústria gastronòmica a través de solucions tecnològiques innovadores.

Si busques millorar l'eficiència i l'experiència del client amb solucions tecnològiques, som aquí per ajudar-te a assolir les metes comercials.

Tecnologies:
Javascript, CSS3, VueJS, NodeJS, Sass, MySQL, PWA

URL del projecte:
https://app.frankfurtparera.com/

Frankfurt Parera Frankfurt Parera Frankfurt Parera