Indicadors Universitaris

Indicadors Universitaris

El projecte:

Un nou projecte sorgit de la col·laboració fructífera entre l'Associació Catalana d'Universitats Publiques (ACUP) i Walaxia. Aquest ambiciós projecte té com a objectiu principal rendir comptes de manera transparent sobre l'activitat, els resultats i l'impacte de la inversió pública a les 8 universitats públiques catalanes. En aquest lloc web, trobareu els informes anuals que detallen una àmplia gamma d'indicadors, presentats amb total responsabilitat i compromís.

Ens enfrontem al desafiament dadaptar un lloc web anterior a les preferències de gestió de contingut daquestes institucions, Wordpress. A Walaxia, adoptem l'estil, la disposició del contingut i l'estructura del lloc per oferir una experiència òptima. Aquesta adaptació reflecteix la nostra metodologia de desenvolupament, centrada en la comoditat i les preferències dels nostres clients.

Si estàs immers en projectes educatius i busques un aliat digital, Walaxia és la teva solució. La nostra experiència en l'àmbit educatiu, juntament amb la nostra capacitat per adaptar-nos a les necessitats específiques, ens converteix en el soci ideal per tirar endavant les iniciatives. Contacta'ns avui mateix per descobrir com podem potenciar els teus projectes educatius i optimitzar-ne la presència en línia.

Tecnologies:
Javascript, PHP, HTML5, CSS3, jquery, wordpress

URL del projecte:
https://indicadorsuniversitats.cat/

Indicadors Universitaris Indicadors Universitaris Indicadors Universitaris