J3B3 Economics

J3B3 Economics

El projecte:

Des dels seus inicis, J3B3 de l'expert economista Jordi Bacaria, va confiar a Walaxia i al dissenyador Gerard Casero per desenvolupar i evolucionar el seu lloc corporatiu. Al llarg del temps, han creat i millorat quatre versions diferents del lloc, demostrant la sòlida col·laboració entre aquestes ments creatives.

El lloc web de J3B3 no només serveix com a plataforma corporativa, sinó que també destaca els estudis econòmics rellevants sobre el territori català realitzats per Jordi Bacaria, que han estat destacats en nombroses ocasions per la premsa. Aquests estudis estan disponibles per a baixar directament des de la pàgina, oferint als visitants accés a informació valuosa i de rellevància actual.

A més dels estudis, el lloc proporciona actualitzacions sobre els projectes econòmics en curs. Als diferents continguts s'ha incorporat un Podcast, afegint una altra capa de contingut dinàmic i accessible per als usuaris interessats en temes econòmics i empresarials.

Cal destacar que el projecte amb J3B3 és només un dels molts projectes d'èxit realitzats en col·laboració amb Walaxia. Si cerques impulsar els teus propis projectes web i aplicacions, Walaxia es posiciona com un aliat fiable i creatiu per tirar endavant les teves idees. A Walaxia, estem compromesos a oferir solucions innovadores i personalitzades per a cada client.

Tecnologies:
Javascript, PHP, HTML5, CSS3, jquery, Codeigniter

URL del projecte:
https://j3b3.com/cat/

J3B3 Economics J3B3 Economics J3B3 Economics J3B3 Economics