KeyGoCars

KeyGoCars

El projecte:

El Grup Ugarte de Automoción ha establert una col·laboració estratègica amb dos professionals destacats: el dissenyador Sr. Qu i Walaxia, per a la realització dels seus projectes principals: Key Go Rent i Key Go Cars. Dins aquesta associació, Key Go Cars emergeix com la plataforma focalitzada en la venda de vehicles, oferint una experiència integral als seus usuaris.

Aquesta secció no només presenta un disseny atractiu per familiaritzar el públic amb l'empresa, sinó que també ofereix una funcionalitat excepcional. Permet als clients potencials realitzar cerques precises i eficients gràcies a una àmplia gamma de filtres, garantint així que trobin el vehicle ideal que s'ajusti a les seves necessitats i preferències.

Entre els beneficis que Key Go Rent aporta tant als clients com al Grup Ugarte, cal destacar la inclusió de fitxes detallades de cada vehicle, proporcionant informació exhaustiva i precisa. A més, la integració d'un visualitzador 360 º permet una experiència immersiva, que va més enllà de la simple visualització estàtica dels automòbils.

Un aspecte clau és la integració bidireccional d'aquest projecte amb l'ERP propi del Grupo Ugarte. Aquesta connexió assegura una actualització constant i en temps real de dades i garanteix un flux d'informació àgil i precís entre les plataformes.

En resum, Key Go Rent no només es presenta com una plataforma de venda de vehicles, sinó com un ecosistema complet que prioritza l'experiència de l'usuari i l'eficiència operativa, establint així un estàndard de qualitat tant per a l'empresa com per als clients.

Tecnologies:
Javascript, PHP, HTML5, CSS3, jquery, Codeigniter

URL del projecte:
https://www.keygocars.es/

KeyGoCars KeyGoCars KeyGoCars KeyGoCars