KeyGoRent

KeyGoRent

El projecte:

El Grup Ugarte de Automoción va contactar amb el dissenyador Sr. Qu i Walaxia per desenvolupar els seus projectes clau: Key Go Rent i Key Go Cars. Key Go Rent representa la secció especialitzada en lloguer de cotxes a Alacant. A més de destacar pel disseny atractiu i funcionalitat, implementem una integració bidireccional amb el sistema ERP Rentway de Jimpysoft. Aquesta integració permet que el web accedeixi a la informació de la flota i dels complements oferts per la companyia a Rentway, permetent als clients llogar vehicles a través del lloc web. La sincronització en temps real amb aquest ERP assegura la disponibilitat actualitzada de vehicles.

Durant aquest procés, els clients tenen la llibertat d'escollir el tipus de lloguer, afegir extres segons les necessitats i decidir si volen pagar per avançat o en el moment de recollir el vehicle. Aquesta flexibilitat es tradueix en una experiència personalitzada per a cada usuari, optimitzant la comoditat i la transparència en el procés de lloguer de vehicles a Alacant mitjançant Key Go Rent.

La sinergia entre disseny, funcionalitat i la integració eficient amb el sistema ERP Rentway de Jimpysoft fa que Key Go Rent sigui una plataforma integral i actualitzada, oferint als usuaris una experiència de lloguer de cotxes excepcional, recolzada per informació en temps real i opcions personalitzades .

Amb Walaxia, Key Go Rent redefineix el lloguer de cotxes a Alacant. Descobreix una experiència única avui mateix.

Tecnologies:
Javascript, PHP, HTML5, CSS3, jquery, Codeigniter

URL del projecte:
https://www.keygorent.com/

KeyGoRent KeyGoRent KeyGoRent KeyGoRent KeyGoRent