Mapping Ripollés

Mapping Ripollés

El projecte:

Quan Ripolles Desenvolupament va prendre la decisió estratègica d'associar-se amb Walaxia per al desenvolupament del seu mapping informatiu, es va desencadenar un viatge d'innovació. Walaxia, des d'aquest punt de partida, ha traçat una trajectòria notable, i s'ha involucrat en la creació de diversos mappings, principalment en tecnologies com Leaflet i OpenLayers. En aquesta ocasió, el mapping es va dur a terme utilitzant la versatilitat i l'eficàcia d'OpenLayers.

De la mà del nostre col·laborador de confiança, el dissenyador Gerard Casero, hem donat vida a una plataforma web que no només captiva visualment, sinó que també desplega funcionalitats sòlides. Aquest web es converteix en un hub informatiu complet, presentant de manera atractiva i eficient la informació sobre totes les empreses, polígons i municipis involucrats.

Si estàs considerant la possibilitat de crear un mapa informatiu, Walaxia es posiciona com a millor aliat. La nostra experiència i compromís es reflecteixen a cada projecte que emprenem. Estem dedicats a oferir solucions de mapping d'avantguarda, adaptades a les necessitats específiques.

A Walaxia, no només ens centrem en el desenvolupament tècnic, sinó que també prioritzem la creació d'experiències que captivin la teva audiència. Ens sentim orgullosos de fusionar la funcionalitat amb l'atractiu visual, creant així eines que no només informen, sinó que també captiven i delecten els qui les utilitzen.

Contempla el poder de la cartografia informativa amb Walaxia! Amb la nostra experiència i dedicació, transformem idees en mapes interactius i atractius que potencien la informació de manera accessible i efectiva.

Tecnologies:
Javascript, PHP, HTML5, CSS3, jquery, Codeigniter, OpenLayers

URL del projecte:
http://mapping.ripollesdesenvolupament.com/

Mapping Ripollés Mapping Ripollés Mapping Ripollés Mapping Ripollés