MotoLuis

MotoLuis

El projecte:

Quan MotoLuis, una de les empreses més reconegudes al lloguer de cotxes a Eivissa, es va proposar renovar el seu lloc web, va buscar l'ajuda de Sr. Qu i Walaxia per dur a terme una transformació completa. La decisió va ser implementar una plantilla altament personalitzada, creada pràcticament des de zero, amb l'objectiu no només de presentar un disseny atractiu, sinó també de potenciar-ne la presència en línia mitjançant estratègies SEO dirigides per l'especialista Rafel Muñoz.

Aquesta nova web de MotoLuis no només enlluerna pel seu disseny avantguardista, sinó que també ha estat meticulosament estructurada per optimitzar-ne la visibilitat en els motors de cerca. Amb descripcions detallades de les diferents famílies de vehicles que ofereixen, així com informació completa sobre les seues seus, la web de MotoLuis proporciona als visitants una experiència completa i facilita l'elecció del vehicle perfecte per a cada necessitat.

Amb la renovació, de la nostra mà, MotoLuis ha fet un pas significatiu per mantenir-se a l'avantguarda al mercat, oferint als seus clients una plataforma moderna, informativa i fàcil de navegar.

Tecnologies:
Javascript, PHP, HTML5, CSS3, wordpress, MySQL

URL del projecte:
https://www.motoluis.com/

MotoLuis MotoLuis MotoLuis