ODS Universitats

ODS Universitats

El projecte:

La col·laboració fructífera amb l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) va donar pas a un segon projecte al costat de Walaxia. Desenvolupat com a sobre WordPress, és un portal on les universitats públiques mostren estudis lligats als objectius de l'Agenda 2030.

Aquest espai reflecteix com les universitats catalanes apliquen l'educació, la investigació i la innovació per millorar la societat. S'uneixen en aquest lloc, a través de l'ACUP, per mostrar el compromís amb la sostenibilitat i l'avenç social a través de l'educació i la ciència.

Si ets una entitat educativa i busques concretar el teu projecte web o aplicació, Walaxia és aquí per ajudar-te. Col·laborem per plasmar les teves idees en eines digitals efectives. Comptar amb la nostra experiència significa tirar endavant la teva visió educativa al següent nivell. Vols sumar-te? Amb Walaxia, el teu projecte educatiu es converteix en realitat digital. Contacta'ns i junts fem que la teva idea cobri vida a la web o aplicació que necessites.

Tecnologies:
Javascript, PHP, wordpress

URL del projecte:
https://ods.cat/

ODS Universitats ODS Universitats