Pharma&Content

Pharma&Content

El projecte:

El desafiament de llançar Pharma&Content ens va ser encomanat en col·laboració amb dos dissenyadors, Irma Ribera i Gerard Casero, juntament amb la realització tècnica de Walaxia. Aquest projecte engloba un enfocament ambiciós que inclou des de la creació d'un portal informatiu sobre salut i farmàcia fins a la configuració de pàgines exclusives per a cada farmàcia associada. No obstant això, la seva singularitat distintiva rau en la integració de funcionalitats revolucionàries que permeten als clients monitoritzar i seguir de prop la seva salut i benestar.

Les mesures, com ara la tensió arterial o el pes del nadó, poden ser ara rastrejades i registrades de manera fàcil i efectiva a través de les múltiples eines desenvolupades per a les farmàcies associades. Aquest enfocament centrat en l'usuari no només promou una experiència personalitzada, sinó que també enforteix la relació entre els usuaris i les farmàcies i els ofereix un servei d'atenció més complet i proper.

En aquest sentit, si busques expandir la presència del teu negoci i destacar-te al competitiu món digital, comptar amb Walaxia és la decisió encertada. La nostra experiència i especialització en el desenvolupament web i aplicacions ens permeten oferir solucions tecnològiques adaptades a les necessitats específiques. Des de la conceptualització fins a la implementació, ens comprometem a portar la teva visió al nivell següent i potenciar el creixement sostenible de la teva empresa.

En resum, Pharma&Content no només representa un portal informatiu i diferenciat en l'àmbit de la salut i la farmàcia, sinó que també simbolitza una finestra cap a la innovació tecnològica i el compromís amb el benestar dels nostres clients.

Tecnologies:
Javascript, PHP, HTML5, CSS3, jquery, Codeigniter

URL del projecte:
https://www.pharmaandcontent.com/es/

Pharma&Content Pharma&Content Pharma&Content