Pizza a punt

Pizza a punt

El projecte:

Durant un llarg període, el Grup Pizza a Punt ha estat un soci fidel que ha confiat en els nostres serveis per a la creació i evolució de les seves plataformes digitals. Al llarg d'aquesta fructífera associació, hem treballat en diverses iteracions dels vostres llocs web i aplicacions, adaptant-nos contínuament per complir els vostres requisits i mantenir-nos a l'avantguarda de l'experiència de l'usuari.

La nostra col·laboració no es limita simplement al desenvolupament tècnic, sinó que s'estén cap a la implementació de polítiques centrades en el client directament a les seves aplicacions. Això implica una integració meticulosa de les particularitats específiques del negoci de Pizza a Punt. Què significa això a la pràctica? Es tracta de facilitar canvis parcials als ingredients de manera gratuïta, una estratègia que ha estat un diferenciador clau per a la marca. A més, hem implementat amb èxit promocions emblemàtiques com els populars packs de 2 pizzes mitjanes o grans, així com ofertes especials i promocions puntuals que han estat un èxit entre els clients habituals i nous.

El nostre enfocament no es limita únicament a la pàgina principal, sinó que inclou totes les interfícies digitals, incloent-hi la innovadora aplicació PWA de compra, dissenyada per oferir una experiència fluida i accessible des de qualsevol dispositiu. Aquesta aplicació no només reflecteix la qualitat dels productes i serveis de Pizza a Punt, sinó que també optimitza el procés de compra per als usuaris, maximitzant així la satisfacció del client.

En resum, la nostra associació amb el Grup Pizza a Punt no només s'ha centrat en el desenvolupament tècnic, sinó que ha abastat una col·laboració estratègica integral per impulsar-ne la presència digital. Estem compromesos a continuar innovant i treballant mà a mà per assolir nous èxits i mantenir Pizza a Punt a l'avantguarda de la indústria de lliurament d'aliments.

Contacta'ns per descobrir com podem potenciar la teva presència en línia i portar el teu negoci al següent nivell!

Tecnologies:
Javascript, HTML5, CSS3, VueJS, NodeJS

URL del projecte:
https://pizzaapunt.com/

Pizza a punt Pizza a punt Pizza a punt