Rubi Group

Rubi Group

El projecte:

Quan la reconeguda multinacional catalana, Rubi Group, es va acostar a nosaltres amb la tasca de desenvolupar la seva pàgina web, ens van presentar un desafiament que ràpidament vam identificar com un dels projectes més ambiciosos que hem tingut el privilegi d'abordar fins ara. Aquesta empresa líder s'especialitza en tots els aspectes relacionats amb el procés d'instal·lació i tall de peces ceràmiques i rajoles, fet que fa de la seva presència en línia una part crucial de la seva estratègia comercial.

El projecte va abastar des de la creació d'un innovador gestor de pàgines web, basat en seccions i components d'última generació, fins a la implementació d'un nou apartat dedicat a la formació tant en línia com a fora de línia. Destacant entre les característiques més excel·lents hi ha un exclusiu club que inclou un registre de productes, permetent als usuaris acumular punts bescanviables per descomptes en empreses col·laboradores, tot gestionat directament des de la web.

Per optimitzar l'experiència de l'usuari, es van fer integracions amb diverses APIs. Es va fer un connector amb Pimcore per al catàleg de productes, Trustpilot per a la valoració de productes i estratègies de màrqueting, així com Cornestore per a la gestió d'ofertes de feina de l'empresa. Aquestes integracions no només milloren la funcionalitat de la pàgina, sinó que també contribueixen significativament a la seva visibilitat als motors de cerca.

Una part fonamental daquest projecte va ser la profunda optimització per al SEO, abastant des dels metatags fins a la implementació de hreflangs. Això garanteix que la pàgina sigui fàcilment indexada pels motors de cerca, millorant la seva visibilitat i posicionament en línia. A més, s'ha implementat una estratègia de contingut que destaca les fortaleses i l'experiència de Rubi Group al sector, reforçant la seva autoritat i presència digital.

Cal destacar que aquest projecte no conclou amb el llançament de la pàgina web; per contra, ens comprometem a continuar treballant en millores i noves implementacions per perfeccionar-la dia a dia. L'evolució constant és essencial per mantenir-se a l'avantguarda al competitiu món digital, i Rubi Group està compromesa amb oferir una experiència excepcional als seus usuaris. Amb aquestes millores contínues, Walaxia busquem no només satisfer les expectatives actuals, sinó també superar-les en el futur, consolidant la posició de Rubi Group com a referent a la seva indústria.

Tecnologies:
Javascript, VueJS, NodeJS, leaflet

URL del projecte:
https://www.rubi.com/

Rubi Group Rubi Group Rubi Group Rubi Group