Karn Burger

Karn Burger

El projecte:

En l'expansió de Pizza a Punto cap al món del comerç en línia amb la seva flamant línia d'hamburgueses gourmet, van confiar de nou a Walaxia per a la creació de la seva plataforma web i App corporativa. Aquesta apassionant iniciativa traurà el delit de les més exquisides hamburgueses directament a casa seva.

La nostra col·laboració inclou les característiques distintives que han impulsat l'èxit de Pizza a Punt: des de les combos irresistibles fins a la possibilitat de personalitzar cada producte. A més, la funcionalitat de repetir comandes hi serà present, oferint la mateixa comoditat que ha caracteritzat el seu negoci de pizzes i complements.

A Walaxia, hem treballat estretament com a Pizza a Punto per assegurar que la seva nova línia d'hamburgueses gurmet no només deliti els seus paladars, sinó que també garanteixi una experiència en línia tan gratificant com la del seu ja consolidat negoci.

La nostra prioritat és optimitzar la plataforma web i l'App per oferir una navegació intuïtiva, permetent als usuaris explorar les diferents opcions d'hamburgueses gourmet, accedir a promocions exclusives i gaudir de la facilitat de repetir les comandes preferides amb només uns pocs clics.

Amb el suport de l'experiència de Walaxia en el desenvolupament de plataformes en línia d'alt rendiment, Pizza a Punt s'embarca en aquesta emocionant aventura per treure la passió per la qualitat directament a casa, redefinint l'experiència gurmet a través de la comoditat i la excel·lència.

Tecnologies:
Javascript, HTML5, VueJS, NodeJS, MySQL, PWA

URL del projecte:
https://www.karnburger.com/es

Karn Burger Karn Burger